Management & Promotie voor bands, artiesten en entertainment

Passie voor muziek en entertainment

Met ruime ervaring op, voor en achter het podium sta ik voor u klaar.
Uw succes is mijn doel!


Mattheus van Zanten

Ruim aanbod van bands, artiesten en entertainment

Bands en artiesten die met u meedenken,
zij staan voor u klaar!

triple-d

Triple D

De 3 D’s van TRIPLE D staan voor dansen, dansen en nog eens dansen. Stil blijven staan is onmogelijk. TRIPLE D combineert het beste van 2 werelden. TRIPLE D pakt het non-stop spelen van uiterst dansbare tracks en combineert dat met de dynamiek van live muzikanten.

Een traditionele DJ zorgt er over het algemeen voor dat je niet stil kunt staan en dat de beat maar blijft beuken. Visueel is een DJ over het algemeen maar saai om naar te kijken en gebeurt er maar weinig meer dan sporadisch een paar armen in de lucht.

Een traditionele band is een feest om naar te kijken. Met vakmanschap voor het instrument en leuke interacties met het publiek. Over het algemeen lopen de nummers niet lekker door waardoor je niet lekker kunt blijven dansen. Om maar te zwijgen over de wat gekunstelde praatjes tussendoor en de pauzes.

Zoals gezegd pakt TRIPLE D het beste van 2 werelden. Alsof een DJ alles aanstuurt wordt de extreem dansbare muziek op het publiek afgevuurd....non-stop. Geen knullige praatjes, geen pauzes, geen onhandige overgangen van nummers. Ervaren muzikanten die het publiek actief vermaken. Zowel visueel alsook met vakmanschap voor muziek. Met de focus op het publiek en niet op het instrument.

Voorop het podium komt een flamboyante percussionist die de boel opzweept, een stoere zanger/gitarist, een lekker wijf met een goeie strot en een lekker groovende bassist. Achterin komt een riser met een soort DJ-booth erop. Achter de booth komt een toetsenist annex DJ. Deze speelt de toetsenpartijen en bedient een laptop met daarop Ableton Live. In Ableton zitten alle pompende drumtracks. Geen akoestische drums met allerlei groovy en syncopische accentjes, nee een drumbeat met een dikke vette 4-on-the-floor. Bedoeld om de subs te laten knallen.

De DJ/toetsenist zorgt ervoor dat ieder nummer doorloopt in de volgorde. Qua temp steeds zo tussen de 120-130 BPM. Tussen de sets wordt er in de pauze door geramd om de beats van de band. Publiek kan dus aan 1 stuk door dansen

1 / 9
volgende

Follow Us